DÜZCE (AA) - Valiler Kararnamesi ile Şırnak'a atanan Vali Ali İhsan Su için Düzce'de veda yemeği düzenlendi.

Düzce Belediyesi tarafından kentteki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Su, 1,5 yıl önce ilk kez vali olarak Düzce'ye atandığını anımsattı. 

Görev süresince birçok kez veda yemeğine katıldığını belirten Su, kariyerinin en zor konuşmalarından birini gerçekleştirdiğini aktardı. 

"Düzce'yi ve Düzce'de olmayı ailecek çok sevdik" diyen Su, şöyle devam etti:

"Aslında bir mülki idare amiri için ilk valilik deneyimi çok önemli. Bu açıdan Düzce çok şanslı, burada görev yapan birçok valimiz, ilk defa burada vali oldu. Bunun getirdiği ayrı bir gayret ve haz olur. Burası benim ilk göz ağrım, bu sebepten de asla unutulmayacak bir yer. Düzceliler her şeyin en iyisine layık. Bu anlamda birçok hizmet yapmaya çalıştık. Düzce'de yapılan bu hizmetler şahsım tarafından değil, tüm herkesin ortak çabası ile gerçekleştirildi. İnşallah benden sonra gelecek valimiz de bu bayrağı aldığı yerden ileriye taşıyacaktır. Şırnak'ta her zaman bir kapınız var, tüm Düzcelileri bekleriz." 

Konuşmanın ardından Su'ya hediyeler takdim edildi. 

Yemeğe, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.