Hülya Avşar'ın ilk eşi Mehmet Tecirli ile düğününde çekilen bu karede yanında duran Helin'in ünlü sanatçının kardeşi değil kızı olduğu iddia edildi.



Hülya Avşar 1983 yılında Bulvar Gazetesi’nin düzenlediği Türkiye Güzellik Yarışması’na katılmıştı. Aynı yarışmaya Adana’dan giren Aysun Külah o günlerde tanık olduğu olayı 22 yıl sonra gündeme getirdi. Ve Helin Avşar’ın aslında Hülya Avşar’ın kardeşi değil, öz kızı olduğunu iddia etti.

Sosyal medyayı sallayan iddialar üzerine Aysun Külah şunları söyledi: “Avşar oda arkadaşı Yeşim’e başından bir evlilik geçtiğini ve bir kızı olduğunu söylemiş. Bize Yeşim anlatmıştı. Zaten o kraliçe seçilince Yeşim, Hülya’nın dul olduğunu söyledi, tacı geri alındı. Bu gerçeği herkes bilsin”

Yarışmayla ilgili belgeleri hala saklayan Aysun Külah ayrıca “Hülya otele annesi ve üç yaşında bir kız çocuğuyla gelmişti. O küçük kız kardeşi değil kızıydı. Zaten oda arkadaşı Yeşim’e de (Ben dulum, bir kızım var) demiş. Kraliçe seçilince de dul olduğu için tacı alınmıştı. Artık gerçekleri açıklasın” dedi.

Oysa gerçekte Helin Avşar'ın, Hülya Avşar'ın özbeöz kızkardeşi olduğu ortaya çıktı.