Karaman’da düzenlenen küçükler voleybol il birinciliği müsabakaları sona erdi.
Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan küçükler voleybol il birinciliği müsabakaları erkekler kategorisinde yapılan final müsabakaları ile sona erdi. İlk defa seyirci önüne çıkmalarına rağmen ortaya koydukları mücadele ile alkış alan filenin minik yıldızları, gösterdikleri azim ve performansla renkli bir turnuvaya imza attı. Zorlu ve bir o kadar da zevkli geçen müsabakalar sonunda il birinciliği için ter döken minik sporcular, okullarını en iyi şekilde temsil etmek için tüm hünerlerini sergiledi. Müsabakalarda rakiplerini bir bir yenerek lider olan İbrahim Bey Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüslerken, İstiklal Ortaokulu ikinci, Yunus Emre Ortaokulu üçüncü oldu.
Minik yıldızların mücadelesini yerinde izleyen Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, müsabakalara 14 okuldan 98 sporcunun katıldığını ifade etti. Tüm spor branşlarında olduğu gibi voleybol sporuna da küçük yaşlarda başlamanın önemini belirten Kısacık, "Buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Karaman’da voleybol alt yapısı daha sağlam hale gelecek. Karaman voleybol branşın da sürekli yükselen grafiği ile dikkat çekmekte. Bizlerde bu başarı grafiğini daha da yukarı taşıyacağız” diye konuştu.
Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Aslan Yıldız ve voleybol il temsilcisi Ali Sak tarafından verildi.