AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu’nun öncülüğünde il merkezindeki kurum amirleri muhtarlarla bir araya geldiler.
Düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Murat Zadeleroğlu, il genelindeki bütün kurum amirleri olarak sorunları ve sıkıntıları ilk ağızdan dinlemek için toplandıklarını söyledi. Zadeleroğlu, “Burada bütün sorunlarınızı dile getirebilir, memnun olmadığınız sıkıntılarınızla ilgili eleştirilerinizi yapabilirsiniz” dedi.
Çatalpınar Muhtarı Göngör Gördük ise, böyle bir toplantıyı uzun süredir beklediklerini ifade ederek, “Sizlere ve diğer katılımcı arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Bizim eğitimle ilgili sıkıntımız vardır. Köyümün okuluna İş-Kur elemanı verilmedi. Eğitim olmadan hiçbir şey olmuyor. Gene elektrik konusunda ciddi sıkıntılarımız mevcuttur. TEDAŞ 20 lira faturası olanı bile icraya veriyor. I zaman elektrikten kaynaklanan zararları da ödesin” diye konuştu.
İkizgöl Muhtarı Abdulhalik Özdemir, Dolutaş Muhtarı Mithat Kaya ve Hayrangöl Muhtarı Emin Sağ da söz alarak yaşadıkları sorunları dile getirdiler.
Toplantının ardından Kaymakam Murat Zadeleroğlu, misafirlerine yemek ikram etti.