Medical Park Tarsus Hastanesi hekim kadrosunu genişletme çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yeni üniteler hizmete açmaya devam ediyor. Tarsus’ta ilk defa Medical Park Hastanesi’nde Mersin’de ise sadece Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde uygulanan ERCP tedavisi (safra yollarında, pankreastaki taş ve tümörlerin tanı ve tedavisinde kullanılan yöntem) artık Tarsus’ta da yapılabilecek.
MİDE KANAMALARINA TEDAVİ
Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Sancar Bozkurt hizmete başladı. Uzm. Dr. Hüseyin Sancar Bozkurt yönetimde, mide ve bağırsak hastalıkları başta olmak üzere gastroenteroloji ile ilgili birçok hastalık için özellikli işlem ve tedavi yöntemleri uygulanılacak.
ÖZELLİKLİ TEDAVİLER
Medical Park Tarsus Hastanesi Gastroenteroloji Ünitesi’nde ERCP, Endoskopi-Kolonoskopi, mide ve bağırsak kanamaları tedavisi (skleroterapi), bağırsak polip tedavisi, siroz hastalarında asit boşaltma tedavisi, endoskopik beslenme tüpü yerleştirilmesi (PEG), mide ve yemek borusu darlıklarına balon tedavisi gibi önemli işlemler yapılacak. Ayrıca siroz, hepatit, iltihabi bağırsak hastalıkları, mide ve bağırsak ülserleri, yemek borusu hastalıkları ve pankreas hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalık tedavi edilecek.