Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü kapsamında düzenlediği konserde, Burcu Güneş Mersinlileri coşturdu.
Barış Meydanı’nda gerçekleştirilen konser öncesi Bursa Mehteran Ekibi ve Kilis Davul Ekibi sahne aldı. Konseri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile çok sayıda vatandaş izledi. Başkan Kocamaz, yaptığı açıklamada, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü çerçevesinde 2 gün boyunca birçok kültür, sanat ve spor etkinlikleri düzenlediklerini kaydetti. Kocamaz, "Düzenlediğimiz bu etkinliklerdeki amacımız, değişik kültürlerden gelen insanların yaşadığı ve bizim bir zenginlik olarak gördüğümüz bu mozaikte yer alan bütün hemşehrilerimizin, bu etkinliklerde kendisinden bir şeyler bulmasıdır. İnşallah önümüzdeki süreçte de birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz" dedi.
Burcu Güneş ise Mersin’de olmaktan ve Kurtuluş Günü dolayısıyla Mersinlilere konser vermekten çok mutlu olduğunu söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, konser sonunda Burcu Güneş’e plaket vererek, teşekkür etti.