Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili adayları partisine gelerek seçim startını verdi.
CHP Kars Milletvekili adayları Zeki Naci Tarhan, Aysel Sadak İltaş İl Başkanı Özfer Koçak ile birlikte partilerine gelerek partililerle buluştu.
CHP İl Başkanı Özfer Koçak, CHP’nin Kars’ta 7 Haziran 2015 genel seçimlerinden zaferle çıkacağını belirtti.
CHP İl Başkanı Özfer Koçak, “Sizlerin karşısına ilk defa İl başkanı olarak çıkıyorum. Dün il yönetim kurlumuza yapılan seçim sonucunda il başkanı olarak seçildim. Seçimlere bilgisiyle, tecrübesiyle yararlanacağımız Sayın Zeki Naci Tarhan, 2’nci sıra adayımız Erkan Karagöz, sağlık sorunlarından dolayı katılamadı. Sayın Aysel Sadak İltaş beraber katılacağız. Çok güçlü bir kadromuz var. İnançlıyız, kararlıyız. Biz bu seçimleri büyük bir farkla kazanacağız. Buna inanıyorum. Bu anamda hepinizin desteğini bekliyorum. Güçlüyüz, haklıyız, kanacağız diyorum” dedi.
Kapılarının herkese açık olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Özfer Koçak, “Burası Cumhuriyet Halk partisi, buranın kapısı herkese açık. Hedefimiz altı ok ilkeleridir. Bu ilkeler ışığında, hiçbir ayrımımız yok. Herkesi kardeşlikle barışla, küskünlükleri bırakıyoruz artık hep beraberiz. Bu ipi birlikte göğüsleyeceğiz. Hiçbir ayrım gözetmiyoruz. Bu kapı gönül kapısı, tek hedefimiz seçimleri kazanmak. Bu da birlik beraberlikle olacak. Bu güce inanıyorum. Eğer birlikte olursak bunu başaracağımıza inanıyorum hepinizin bu desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.
Ülkemiz çok kötü bir dönemden geçiyor. Ekonomik sıkıntılarımız var diyen Koçak özetle şunları söyledi:
“ Köylülerimiz perişan, mazot çok pahalı, işçilerimiz çok kötü, memurlarımız kötü, Bunun tek hedefi Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasıdır. Çözüm budur. Ülkemizin ne içeride ne de dışarıda dostu yoktur. Çok kötü dönemden geçiyor. Çaresi CHP’dir. Bütün halkımız bunu biliyor. Geçmişte de yaşadık. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin sigortasıdır. Yurt dışında da aynıdır. Yurt içinde de aynıdır. Biz bunları birlik beraberlik içerisinde üstesinden geleceğimize inanıyorum. İktidar olacağımıza inanıyorum. Beraber iktidar olacağız diyorum. Yarışa buradan start veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi seçim yarışını Kars’tan başlatıyor.”
Yapılan konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Özfer Koçak, Milletvekili adayları Zeki Naci Tarhan ve Aysel Sadak İltaş ile birlikte bir süre partilerle sohbet etti. CHP Kars İl Teşkilatı, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin startını vererek seçim çalışmalarına başladı.