Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, GAP görme engelliler okulu ile sürdürdüğü“ İletişim Engel Tanımaz“ adlı sosyal sorumluluk projesinde, bu kez de öğrenciler kendileri için düzenlenen 2015’e merhaba etkinliğinde bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarıyla GAP Görme Engelliler Okulunun birlikte sürdürdüğü, “İletişim Engel Tanımaz” projesi kapsamında her iki okulun değişik kademelerinde eğitim ve öğretim gören öğrencileri bir araya gelerek yeni yıl coşkusunu birlikte yaşadı. GAP Görme Engelliler Okulu öğrenci ve velilerinin de katıldığı etkinliklerde GKV Özel Okulları öğrencileri arkadaşlarıyla uzun süre sohbet etme ve birlikte vakit geçirme imkanı buldu. GAP Görme Engelliler Okulu öğrencilerinden oluşan müzik korosu ve orkestra sevilen türkülerini seslendirip öğrencilerin birlikte yılın son günlerinde neşeli vakit geçirmelerini sağladı. GKV Özel Okulu öğrencileri 2015’e merhaba etkinliğinin sonunda GAP Görme Engelliler Okullunda ki arkadaşları için aldıkları hediyeleri vererek okullarına döndü.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Atanur Vergili, “GKV Özel Okulları ile GAP Görme Engelliler Okulu işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler her iki okul öğrencilerinin bir birlerine yakınlaşmasına ve aralarında dostluk, kardeşlik duygusunun gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Etkinliklerin eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam ettirilmesini planlıyoruz. Engellilerin topluma kazandırılması konusunda Türk Toplumunun duyarlılığını artırarak, sadece yılın belirli günlerinde değil, her zaman onların yanlarında destek verilmesi gerektiğini” ifade etti.