Suşehri Fen Lisesi öğrencilerden oluşan müzik korosu izleyicilere keyif dolu dakikalar yaşattı.
Suşehri Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, öğrenciler yaklaşık bir aydır müzik öğretmenleri eşliğinde çalıştı. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda sahne alan koro, izleyicilerin beğenisini topladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, amaçlarının öğrencilerin sosyal aktiviteler içerisinde olmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
Müdürlük olarak proje kapsamında üzerilerine düşeni yaptıklarını dile getiren Keleş, "Öğrencilerimizden koro oluşturduk. Müzik öğretmenlerimiz de gerekli enstrümanları çalarak öğrencilerimize katkı sağladı. Koro öğrencilerimiz son olarak da halkımıza konser verecektir. Bu gibi sosyal etkinlik projelerini Kaymakamımız Kadir Perçi’nin destekleriyle sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Keleş, bu tür programların sadece müzik alanında değil, sportif alanlarda da gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Programı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tevfik Coşkun, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek ve öğretmenler izledi.