Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen okullar arası atletizm müsabakalarında iki il birinciliği ile ikincilik ve üçüncülük elde eden Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencilerini kutladı.
Başkan Yaralı, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Niyaz Akkuş, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Cem Sönmez ile gülle atma Manisa İl Birincisi Mehmet Bargan, disk atma Manisa il birincisi Mustafa Çilek, cirit atma Manisa il ikincisi Adem Sonar ve uzun atlama Manisa il üçüncüsü Kaan Koç’u makamında kabul etti.
Müsabaka sonucunda iki altın bir gümüş ve bir bronz madalya kazanan öğrencileri tebrik eden Başkan Yaralı, “Saruhanlı son yıllarda sporun her dalında ön plana çıkmaya başladı. Belediye olarak bizler de spora büyük yatırımlar yaptık. Spor tesisleri inşa ettik. Çocuklarımızda istekli olunca başarı geliyor. Bu manada öğrencilerimizi kutluyorum. Sporu ve okulu bir arada yürütmek önemlidir. Çocuklarımızın sporcu kimliklerinin yanı sıra vatanına ve milletine bağlı, anne ve babalarına saygılı, çalışkan bireyler olmalarını tavsiye ediyorum. Kendilerini ve onları yetiştiren aile, öğretmen ve idarecileri kutluyorum.” dedi.
Okul Müdürü Akkuş ise öğrencilerin başarısında Başkan Yaralı’nın da çok büyük paya sahip olduğunu ifade ederek, “Belediye Başkanımız okulumuzun bahçesine gülle, disk, cirit atma ve uzun atlama alanı yaptırmıştı. Öğrencilerimiz çalışma ve antrenmanlarını bu tesislerde yaptı. Katıldıkları yarışmalarda da büyük başarılara imza attılar. Bu başarıları elde etmemize vesile olan Saruhanlı Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın da yer aldı.