Ensar Vakfı Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Çeler, Ensar Vakfı Manisa Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a nezaket ziyarette bulundu.
Ensar Vakfı Manisa Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hekimoğlu vakıf çalışmaları hakkında Vali Bektaş’a bilgiler vererek, görevinde başarılar diledi. Hekimoğlu, “Vakfımızın öncelikli meselesi, insanımızın düşünce, ilim ve ahlak kalitesini yükseltmektir. Vakıf olarak, ülkemiz insanının kalitesini arttırmak için hizmet üreten bir vakıf olmak vizyonunu benimsedik. Bu amaç doğrultusunda eğitim çalışmalarına ve destek seminerlerine öncelik vererek halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnsanlığın, insanlık tarihi boyunca geliştirmiş olduğu yüce değerlerden biri, hiç şüphesiz, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun sembolü olan vakıflardır. Yaşanabilir bir geleceğin inşası için, eğitim önceliğimizdir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bektaş, Ensar Vakfı’nın yapmış olduğu çalışmalar için teşekkürlerini iletti.