Aydın’ın Nazilli ilçesinde altyapı tamiratları sonrası bozulan yol ve kaldırımlar, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamiratları yapılarak, vatandaşlar için rahatsızlık oluşturan yolları tekrar kullanıma sunuyor.
Büyükşehir Yasası ile 12 metreden geniş cadde ve sokakların, su ve kanalizasyon işlerinin sorumluluğunu Aydın Büyükşehir Belediyesi, devralmıştı. Büyükşehir Belediyesi, Nazillide kanalizasyon, yağmurlama, şebeke suyu hattı tamiratları sırasında bozmuş oldukları düzenli zemin ve kaldırımları iş bitiminin ardından uzun süreler açıkta bırakmasından rahatsız olan vatandaşlar Nazilli Belediyesine müracaat ederek mağduriyetlerinin giderilmesini istediler. Vatandaşların mağduriyetlerini dikkate alan Nazilli Belediyesi Aydın Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan bu yol ve kaldırımların tamiratlarını mevcut zemine uygun şekilde düzenleyerek tekrar vatandaşın kullanımına sunuyor.
Nazillide yürütülen bakım, onarım ve tadilat çalışmalarında vatandaşın mağdur bırakılmaması gerektiğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Nazillinin çeşitli yerlerinde oluşan su patlağı kanalizasyon gibi kazı gerektiren çalışmaları yapmalarının ardından uzun süre bozulan yerler açıkta bırakılıyor. Vatandaşımız da bu konuda rahatsızlık yaşadığı için bize bildiriyor. Nazillide vatandaşımızın rahatsızlık yaşamasını istemiyoruz. Bu konuda hassas davranarak Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken bozulan yollardaki bordür yenileme, yol onarımı, parke taşı döşeme, asfalt yenileme çalışmaları ve kaldırım tamiratlarını Nazilli Belediyesi olarak biz gerçekleştiriyoruz” dedi.