Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor’da yönetim kurulu 15 Mayıs’ta kulübe destek sağlamak için bir gece düzenleyecek.
5 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluğa oynayan kadrolar kurmasına rağmen bir türlü hedeflenen başarıyı yakalayamayan sarı-kırmızılı takımda 2.Başkan Barış Bingöl, 15 Mayıs’ta gece yapacaklarını ifade etti.
Yapacakları geceye sporun bütün paydaşlarını davet edeceklerini belirten Bingöl, “Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiğimiz 5 yıl boyunca bize desteklerini sunan herkese teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın desteklerini görmezden gelemeyiz. Kendisi her zaman yanımızda oldu. Biz Malatya’mıza bir profesyonel takım kazandırma düşüncesiyle 5 yıldır 44 Malatyaspor’un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Baktığımızda başarılı olduğumuz sezonlar var ama 3.lige çıkmak kısmet olmadı. Biz bu noktadan hareketle başarıyı yakalayana, ilimize bir 3.lig takımı kazandırana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Barış Bingöl 15 Mayıs’ta bir destek gecesi düzenleyeceklerini de ifade ederek, herkesi bu geceye davet etti.
44 Malatyaspor’un ekonomik olarak desteklenmesi gereken bir kulüp olduğunu ifade eden Bingöl, “44 Malatya Bölgesel Amatör Lig’de Malatya’mızın adını en güzel şekilde temsil ediyor. Bu kulübümüzün desteklenmesi lazım. Yönetim olarak 15 Mayıs’ta bir gece düzenlemeyi planlıyoruz. Sporun bütün paydaşlarını gecemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.