Barbaros TAPAN/LOS ANGELES, () - NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers, dün sahasında Denver Nuggets'a 120-109 yenilerek, 4'üncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Tarihinde sezona üçüncü kez 4 yenilgi ile başlayan Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, defansif olarak problemler yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Defansif olarak detayları uygularken sıkıntılar yaşıyoruz. Rakiplerin nasıl oyun kuracaklarını ve onlara karşı önlem almayı daha iyi çalışmamız lazım. Bunlar ayrıca tecrübe ile zamanla olan işler. Takımda çok genç yetenekli oyuncularımız var. İşin taktiksel kısmı çok önemli. Her zaman için taktiği en iyi şekilde uygulamanız lazım. Boksörün ne kadar kazanmak istemesi ona maç kazandırmaz, önemli olan taktiği uygulamasıdır, yoksa nakavt olur. Biz de bu yenilgilerin videolarını seyrederek, analiz ederek, birbirimizle konuşarak, öğrenerek halledebiliriz. Yenilgilerin sonunda hepimiz üzülüyoruz, ama bu bir şey kazandırmıyor. Ayrıca önemli olan taktiği kavrayıp uygulayabilmek. Genç oyuncular bunları oynaya oynaya, yaşayarak öğrenecekler. Defansif olarak daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Takımda o potansiyel var."