AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen kermeste, ilkokul öğrencileri ile birlikte portakal suyu sıktı, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Finike Atatürk Parkı’nda düzenlenen kermese katılarak, AK Parti Gençlik Kolları’nın açtığı kitap standında öğrencilere kitap dağıttı.Kermesteki tüm stantları gezerek vatandaşlarla sohbet eden Uslu, Atatürk İlk Öğretim Okulu standında ise portakal suyu sıkarak, vatandaşlara ikram etti. Atay Uslu, “Kolaya Hayır, Portakal Suyuna Evet’, artık bizim kesin kararımız olmalı. Finike portakalı dünyanın en güzel portakalı. Portakal suyu sağlık açısından çok faydalı. Artık formülüne bile erişemediğimiz kolalı, yapay içeceklerden uzak durmalıyız. Portakalın markalaşmasına katkı sunmak için her türlü çalışmayı yapacağız” dedi.
Doğup büyüdüğü topraklara milletvekili olarak hizmet etmek istediğini belirten Uslu’ya, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Esen ve AK Parti Kadın ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.