Niğde Merkez Hazım Tepeyran İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, düzenlediği programda okula bağışta bulunan hayırseverlere şilt verdi.
Hilmibey Restaurant’ta düzenlenen yemeğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Altan, Okul Müdürü Ahmet Vural, Okul Müdür Yardımcısı Erdoğan Gündoğu, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Can, Yönetim Kurulu Üyeleri ve öğretmenler katıldı.
Programda, konuşma yapan Hazım Tepeyran İlkokulu Okul Müdürü Ahmet Vural; “Okulumuza bağışta bulunan kardeşlerime en içten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Biz bir aileyiz, ailede huzur ve barış ne kadar çok olursa başarı da o kadar çok olacaktır. Ben bu yönetimle Hazım Tepeyran İlkokulu’nu merkez okul yapmaya ant içtim. Tek bir şeye çok ihtiyacımız var o da çalışmak yine çalışmaktır. Biz de tüm gayretimizle çalışacağız ve başarımızı artıracağız. Böyle hayırsever kişilerin destekleri ile bu çalışma gayretimiz farklı bir ivme kazanacaktır” dedi.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Altan ise Okul Aile Birliği’nin dayanışmasından duyduğu memnuniyeti belirterek; “İlköğretim Haftası kutlamalarının açılışını bu okulumuzda yaptık. İlimiz protokolüne ve bakanlık temsilcimize çok güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiniz. Çocuklarımız hayatları boyunca her zaman en iyi şartlarda eğitim almalılar. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği okulumuza sağlıyoruz. Sizler gibi hayırsever insanların bu tür davranışları bizleri mutlu ediyor. Okulumuz farklı ve güzel bir görünüm kazanmış. Niğde’nin eski ve köklü okullarından biri olan Hazım Tepeyran İlkokulu’na bağış yapan Murat Aydoğan’a Muhammet Onkun’a Ali Taciroğlu’na ve Hatice Soylu’ya huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından okula bağış yapan hayırseverlere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Altan tarafından şilt verildi.