Aydın’da gerek bilimsel yarışmalarda gerekse spor müsabakalarında şampiyonluğu gelenek haline getiren Aydın Özel Muzaffer Ancın Koleji öğrencileri Masa Tenisi Anadolu Yıldızlar Ligi İl Karması seçmelerinde ilk üçe girdi. Dereceye giren öğrenciler 19 Ocak’ta İzmir’de yapılacak turnuvada Aydın ilini temsil edecekler.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Aydın Gençlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen seçmeler genç sporcular yoğun ilgi gösterdi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Masa Tenisi Anadolu Yıldızlar Ligi İl Karması seçmelerinde dereceye giren ilk 3 sporcu Aydın Muzaffer Ancın Koleji’nden çıktı. Seçmelerde Selman Batur Melekoğlu 1., Kerim Kalelioğlu 2., ve Ömer Faruk Dinç de 3. oldu.
Aydın Müzaffer Ancın Koleji olarak il genelindeki şampiyonlukların okul için bir gelenek haline geldiğini ve asıl hedeflerinin bölge ve Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirten Aydın Özel Muzaffer Ancın Koleji Müdür Yardımcısı Kenan Karagöz, dereceye giren öğrencilerini kutlayarak sporcuların Aydın’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inancının tam olduğunu belirtti. Başta öğrencilerin antrenörleri olmak üzere başarılarda emeği geçen herkesi kutlayan Karagöz, başarılı öğrencilerin de ödüllendirileceğini belirtti.