Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle bur kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Anatepe, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bizlerin can ve mal güvenliğini koruyan, huzurunu sağlayan, zorlu bir o kadar da onurlu görevlerini gözlerini kırpmadan, gece gündüz demeden yerine getiren Polis teşkilatımız şerefli geçmişiyle milletimizin her zaman övgüsüne ve sevgisine mazhar olmuştur. Polis teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzur, güven, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla kendini sürekli olarak geliştirerek, görevini en iyi şekilde ifa etmektedir.
Emniyet Mensuplarımız, gerektiğinde canlarını ortaya koyarak vatana, millete hizmette asli görevlerini ifa etmesiyle vatandaşlarımızın güvenini, yapmış oldukları başarılı çalışmalarla toplumumuzun sevgi ve takdirini kazanmıştır.
170 yıllık engin deneyimi ile Polis Teşkilatımız Cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından birisidir.
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak Polis teşkilatımızın 170. Kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutluyor, görevi uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
Görevi başında bulunan polis mensubu arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.”