Aydın’da eğitim ve spor faaliyetlerindeki elde ettiği şampiyonluklarla adeta ilin temsilcisi konumuna gelen Özel Muzaffer Ancın Koleji, bu yıl TEOG sınavında 15 öğrenci tüm soruların doğru cevabını bilerek tam puan almayı başardı. Geçen yıl da 6 öğrencinin birinci olduğu sınavda bu yıl 15 öğrencinin tulum çıkarması Aydın eğitim camiasını sevindirdi.
Aydın Özel Muzaffer Ancın Ortaokulu (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) TEOG sınavına giren 128 öğrenciden 15’i, tüm soruları eksiksiz doğru cevapladı. Okulun 28 öğrencisi 1, onbir öğrencisi de 2 yanlış cevap vererek önemli bir başarıya imza attı.
TEOG’da başarı ortalamalarının yüzde 93 olduğunu belirten Özel Muzaffer Ancın Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hakan Yaman, başarıyı okul, öğrenci, veli ve öğretmenlerin ortak çalışması olarak yorumladı. Eğitim öğretim alanındaki başarılarının yanında spor, kültür, sosyal ve diğer alanlarda da başarılar elde ettiklerini ifade eden Yaman, “Okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, uyum içerisinde eğitim ve öğretim yapıyorlar. Okul olarak sadece eğitim ve öğretimde değil, diğer alanlarda da öğrencilerimizi yetiştirmek için çalışıyoruz. Okulumuz, her yıl başarısını arttıran bir kurum. Bu başarı, disiplinli çalışmak ve başarmak için çalışmanın ürünüdür. Başarıda katkısı olan öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Özel Muzaffer Ancın Koleji olarak öğrencilerimizi hayata her anlamda hazırlamayı amaç ediniyoruz ” diye konuştu.