Bursaspor’un Fransız golcüsü Cedric Bakambu, taraftarlara 7 gol izletmenin zevkini tattıklarını ifade ederek, “Böyle bir skor beklemiyordum. Bazen maçlarda böyle skor ortaya çıkabilir. Güvenimiz açısından güzel bir duygu. Bizim tek hedefimiz 4 maçın tamamını kazanmak” dedi.
Bursasporlu Bakambu, Bekir Yılmaz, Fernandao ve Samuel Holmen, 7-1 kazanılan Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Bakambu, “Çok güzel maç oldu. Taraftarlarımıza 7 gol izletmenin zevkini tattık. Hazırlıklarımızı yapacağız. Bir sonraki müsabaka bizi bekliyor. Böyle bir skor beklemiyordum. Bazen maçlarda böyle skor ortaya çıkabilir. Güvenimiz açısından güzel bir duygu. Bizim tek hedefimiz 4 maçın tamamını kazanmak. Olabildiğimiz en yüksek yerde olmak istiyoruz. Bunu yapabilecek kapasitemiz var. Maç maç bakmamız lazım. Her birini kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
Bekir Yılmaz ise, “Bugün güzel bir galibiyet aldık. En gollü sezonumuzu yaşıyoruz. İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Onların da 3 puana ihtiyacı vardı. Sanırım en çok isteyen takım bunu aldı. İyi bir takımız. Bunu sahaya yansıttığımızda bol gollü galibiyetler alıyoruz. Hedefimiz ligde 4’üncülük. Emin adımlarla hedefimize devam ediyoruz. Bütün annelerimizin gününü kutluyorum. Galibiyeti taraftarlarımız ve annelerimize hediye ediyorum” şeklinde konuştu.