AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, AK Parti iktidarı dönemlerinde esnafla ilgili önemli ve yararlı yasalar çıkardıklarını söyledi.
Ergin, beraberinde AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ve Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret ettiler.
HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Sadullah Ergin’in 13 yıllık AK Parti siyasi yaşamında esnaf teşkilatına yaptığı hizmet ve destekten dolayı teşekkür ederek, "Esnaf ve sanatkarımız vefalıdır kendine yapılanı unutmaz” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ise kendisinin de esnaf çocuğu olduğunu hatırlatarak, "Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarının çözümü konusunda elimden geleni yaptım. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile istişarede bulunarak sorunları asgariye indirdik. AK Parti iktidarı dönemlerinde esnafla ilgili önemli ve yararlı yasalar çıkardık. Bundan sonrada her zaman olduğu gibi esnafımızın yanında olacağım” diye konuşmasında.
13 yıllık AK Parti döneminde Hatay iline yönelik yapılan hizmetler ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi veren Ergin, eğitim, ulaşım, sağlık, turizm gibi alanlarda gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Ziyarette daha sonra konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduğunu ifade ederek, "Bundan sonrada esnaf ve sanatkarlarımızın tüm sorunlarının çözümünde yanlarında olacağım" dedi.