Ardahan İl Defterdar yardımcısı Metin Korkmaz, Vergi Müdürü Ali Er ile beraber vergi haftası dolaysıyla esnafa ziyaretlerde bulundular.
Ziyarette konuşan Ardahan’ın esnaflarından Turgay Yıldız, Vergi Haftasını, sağlıklı, sıhhatli, kazasız, belasız bir şekilde geride bırakmaları temennisinde bulunarak, "Vergideki adaletin tabana yayılması, vergilerin adil bir şekilde toplanması, ülkemizin menfaatlerinin en üst düzeye çıkması, toplumun refah düzeyinin artması hepimizin ortak kanaatidir. Bu vesile ile Vergi Haftanızı kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.
Ardahan Defterdar yardımcısı Metin Korkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vergi devletlerin egemenlik gücüne göre alınan en önemli gelir kaynağıdır. Devletlerin olmazsa olmazıdır. Tabii vergi alınırken adalet çok önemli. Basit bilinen değimi ile verginin çok kazanandan çok, az kazanandan az, kazanmayandan da vergi almamak adil olan bu. Ödeme gücü ilkesi, Anayasamızda öyle söyleniyor. Buna uygun olarak olabildiğince ilimizde vergiyi adaletli bir şekilde toplamayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.