Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, Kaliteli Yaşam Polikliniği Direktörü Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, cilt sıkılaştırma ve vücut şekillendirmede bir süredir kullanımda olan Reaction Radyofrekans yöntemindeki başarının göz doldurduğunu söyledi.
Uygulamanın ilk seansından itibaren elde edilen gözle görülür gelişmenin hastaları da, kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Dr. Yasemin Savaş, söz konusu uygulamaya ilişkin ayrıntılı bilgi verdi. Reaction Radyofrekans uygulaması ile cildi sıkılaştırmak için kollojen ve elastin üretiminin harekete geçtiğini ve vücudun sıkılaşıp pürüzsüzleşerek istenilen görüntünün sağlandığını belirten Dr. Savaş, "Lipoliz dediğimiz reaksiyon ile dermal yapı güçlenerek selülitler yok olmaya başlar. Özellikle kol, karın ve basen çevresinde rahatsızlık verici görüntü ortadan kalkmaya başlar. Bu bölgeler incelerek, sıkılaşır ve şekillenir. Kliniğimizde kullandığımız Reaction ile 3 farklı frekansta cildin doğru katmanlarına ulaşarak başarıyı sağlayabiliyoruz. Aynı zamanda tedavi edilen vücut bölgesine göre de cihazımızda gerekli ayarlamaları yaparak konforlu ve güvenilir bir tedavi sunabiliyoruz. Etkin sonuçlar için Reaction Radyofrekans en doğru yöntem" dedi.
Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, Kaliteli Yaşam Polikliniği Direktörü Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, Reaction’da radyofrekans
etkisinin yanında vakum terapi özelliği ile, tedavi etkisinin arttığını ve geniş bölgelerde radyofrekans enerjinin daha derine inebildiğini de kaydetti.
ACI YA DA AĞRI HİSSETMEDEN GÜZELLEŞİN
Reaction estetik sisteminin 3 adet dönüşümlü başlığı sayesinde, yüz programları, vücut programları ve cilt sıkılaştırıcı işlemlerin tek bir
cihazla yapılabildiğini ifade eden Dr. Yasemin Savaş sözlerini şöyle sürdürdü:
"Polikliniğimize gelen kişinin ihtiyaçlarına göre, cilt sıkılaştırma ve selülit tedavisinde kişiye özel programları belirliyoruz. Genel olarak 6 ila 8 seanslık bu programları haftada bir olmak üzere uyguluyoruz. Ortalama 2 ay süren bir program çerçevesindeki seanslarımız da 60 dakikayı aşmıyor. Acı ya da ağrı hissetmeden gerçekleştirilen seanslarımızın daha ilkinde gözle görülür etki bize başvuran hastalarımızı mutlu ediyor."
Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, kişide bulunan selülitin evresi ve kişinin yaşam şartlarına bağlı olarak uygulamanın başarı derecesinin belirlendiğini bildirdi. Dr. Savaş, polikliniklerinde selülitin zorluğuna bağlı olarak, Radyo Frekans işleminin yanında Eximia, Cryo Lazer Lipoliz, AWT, Mezoterapi gibi işlemleri de programa dahil ettiklerini söyledi. Dr, Savaş, "Bahsettiğim diğer işlemleri selülitlerin daha çabuk hareketlenmesi ve vücuttan atılmasına yardımcı olmak için uygulamaktayız. Hem selülitin vücuttan atılmasını hem de aynı bölgenin sıkılaştırılmasını hedefliyoruz. Sarkmalar yaşanmaması için sıkılaştırma işlemlerinin yapılması önceliklerimizden bir tanesi. Çünkü selülitten arındırılmış ancak sarkmış bir cilt istenmeyen bir görünümdür" ifadelerini kullandı.
YÜZ UYGULAMALARI
Yüz uygulamalarına ilişkin bilgiler de veren Medikal Estetik Hekimi Dr.Savaş, yine kişiye özel programlar dahilinde, Radyofrekans uygulamasının son derece etkili ve başarılı olduğunu belirtti. Bu bölgedeki uygulamalarda da, cildin yapısına bağlı olarak, mezolifting, spectra (karbon peeling) ve ışık dolgusu gibi uygulamalarla kombine tedavi yöntemlerinin sonuç almayı kolaylaştırdığını kaydetti. Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, Kaliteli Yaşam Polikliniği Direktörü Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, uyguladıkları yöntemlerin cildin toparlanmasına, parlamasına, canlanmasına, ince kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.