AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Samsun’un potansiyeli olan bir şehir olduğuna dikkat çekerek, "Samsun’u ticarette, turizmde, sağlıkta, tarımda bir dünya şehri haline getirebiliriz. Bunun için Samsun Meclis’te mutlaka güçlü şekilde temsil edilmelidir" dedi.
Seçim gezileri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla buluştu. vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden ve onları dinleyen Hocaoğlu, günümüzde artık şehirlerin yarıştığına vurgu yaparak, "İçine kapanık, kendi dar çerçevesinde kalmış bir şehrin gelişmesi mümkün değildir. Samsun bir dünya şehri olabilir. Şehrimizde her şey uygun. Ticarette, turizmde, sağlıkta, tarımda Samsun’u bir dünya şehri haline getirebiliriz. Ancak bunun için Samsun Meclis’te mutlaka güçlü şekilde temsil edilmelidir" diye konuştu.
AK Parti’nin Yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda Yeni Samsun’u inşaa edeceklerini belirten Hocaoğlu, "Samsun’un her türlü ulaşım imkanı var. Havayolu, denizyolu, karayolu ve demiryolu ulaşım imkanlarımız mevcut. Eğer gerekli altyapı hizmetlerini tamamlarsak ilimiz bir ticaret üssü haline gelecektir. Biz bu altyapının tamamlanması için çalışacağız. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Anadolu’nun mallarının dünyaya pazarladığı bir ticaret merkezi olabiliriz. 7 Haziran Samsun’un geleceği açısından bu nedenle çok önemli. Yeni Türkiye’de dünya şehri bir Samsun’u oluşturmamız için 7 Haziran’da halkımızın AK Parti’ye bir kez daha tam destek vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
Hocaoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma’nın da katıldığı gezide, bir cami bahçesinde parke döşeyen işçilerle bir süre sohbet ettikten sonra, cami bahçesine parke döşedi.