Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hatay’da düzenlenen Futsal Bölge Gurup maçlarını da kazanarak bölge birincisi oldu.
32 Lise takımının katılımıyla ilde düzenlenen Liselerarası Futsal Şampiyonasında elde ettiği galibiyetlerle il birinciliğine elde eden, Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, mücadele ettiği grup müsabakalarında rakiplerini yenerek 11 lise takımımın arasından bölge birinciliğini elde etti. Oynadığı futbol ve sergiledikleri oyun disipliniyle izleyenlerin takdirini toplayan Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal takımı, bölge birincisi olmanın yanı sıra turnuvanın en centilmen takımı seçildi.
Futsal takımının elde etttiği başarıdan dolayı okul olarak büyük sevinç duyduklarını ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Abdurrahman Güneş, “Liselerarası Futsal turnuvasında okulumuz il birinciliğinin ardından bölge birincisi olarak ilimize döndüler. Takımda yer alan öğrenci kardeşlerimizi, takımı hazırlayan beden eğitim öğretmeni Cumali Boybey hocamızı ve okul müdürümüz Mehmet Güneş’i tebrik ediyorum. İnşallah yarı finalde de aynı başarıyı gösterip Türkiye şampiyonasına giderler. Şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Bölge birinciliğinin yanı sıra müsabakanın en centilmen okul takımı seçilmelerinin kendilerine çifte sevinç yarattığını belirten Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Küçük, “Cumali Boybey hocamız işini severek yapmakta ve takımda yer alan öğrenci kardeşlerimize de aynı şeyi aşılayarak onların başarısında pay sahibi oldu. İlde düzenlenen müsabakalarda 32 lise takımımın arasından il birinciliğini elde ettik ve bölge şampiyonasına katılıp, 11 takım arasından bölge birincisi olmayı başardık. Elde edilen başarının yanı sıra okul takımımızın en centilmen okul takımı seçilmesi okul olarak bizlerde ayrı bir sevinç yaşattı. Takım halinde hazırlıklarımıza devam edip, 21-25 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan yarı final müsabakalarında mücadele edeceğiz. Hedefimiz burada da en güzel dereceyi elde edip, ilimizi, okulumuzu final müsabakalarında temsil etmektir. Bu vesileyle bizlere bu sevinci yaşatan sporcu kardeşlerimize, beden eğitimi öğretmenimiz Cumali Boybey’e, öğrenci velilerimize ve turnuvaya katılmamızda destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.