Fotoğraf Sanatçısı ve Sinema Eleştirmeni Yalçın Savuran ve çalışma arkadaşlarının katılımıyla "Büyüklere Masallar", "İklimler" ve "Fotoroman" adlarında üç başlıklı Fotoğraf Sergisi, Necla Hanım Konağı’nda açıldı.
Serginin açılış konuşmasında düşüncelerini ifade eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yapılacak olan çalışmalara belediye olarak destek vereceklerini belirtti. Sanat camiasının duayenleri ile çalışmanın Osmaneli’yi tanıtmak adına önemine dikkat çeken Şahin, fotoğraf sanatçısı Yalçın Savuran’a, böyle bir sergiyi Osmaneli’ne açtığı için teşekkür etti.
Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı da, “Böyle duayen fotoğraf sanatçısı Yalçın Savuran gibi ünlü sanatçıların çalışmalarını Osmaneli’de yapması bizi oldukça memnun etti. Ünlü ressam Savuran gibi sanatçılar Osmaneli’nin adını duyurmada bizlere yardımcı olduğu için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Fotoğraf Sanatçısı ve Sinema Eleştirmeni Yalçın Savuran ise, desteklerinden dolayı Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’ya, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e ve Osmaneli halkına teşekkür etti.