Taraftar organizasyonlarında yeşil-beyazlılar adına büyük rol oynayan Bursasporlular Derneği, Yıldırım İlçesi Güllük Mahallesi’nde yeni şubesiyle faaliyete girdi.
Güllük Mahallesi’nde gerçekleşen dernek açılışına, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Altyapı ve Futbol Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Altyapı Koordinatörü ve U21 takımı antrenörü Mesut Ünal, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık ve Bursasporlu taraftarlar katıldı. Açılışta konuşan Başkan Recep Bölükbaşı, taraftar derneklerinin Bursaspor için önemli olduğundan bahsetti. Bölükbaşı, “Burada olmaktan onur duydum. Nazik davetinizden dolayı çok teşekkür ederim. Bursaspor camiası çok büyük bir camia, bu şekilde mahalle nezdinde taraftar dernekleri açarak böyle bir ortamı camiamıza kazandırdığı için Güllük Bursasporlular Derneği Başkanı Ersel Kutu’ya ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bursasporumuz gelecekte sizlerin sayesinde çok daha büyük başarılara imza atacak” dedi.
Güllük Bursasporlular Derneği Başkanı Ersel Kutu ise, “Güllük Mahallesine böyle bir dernek kazandırmaktaki amacımız burada yaşayan Bursasporlu arkadaşlarımıza yardımcı olmak. Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu’na tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.