Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş ve ilgili daire başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen, ilçelerde muhtar ziyaretlerinin bu seferki durağı Silifke ilçesi oldu.
Mersin halkına eşit hizmet sunabilmek için yapılan toplantılar kapsamında, Silifke muhtarlarıyla bir araya gelen Taş ve ilgili daire başkanları, ilçe muhtarlarının sorunlarını dinledi. Silifke’de yakın zamanda mahalle olan köylerin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Taş, muhtarları dinlemeye ve sorunları çözmeye hazır olduklarını söyledi. Muhtarların uç beyi olduklarını belirten Taş, "Sizleri dinlemeye, sorunlarınızı çözmeye hazırız. Sizler yöneticilerimiz, devletin en ücra köşelerindeki uç beylersiniz. Halkla irtibatı sizler sağlayacaksınız. Kimseyi ayırt etmeksizin hizmetlerimiz eşit ölçüde verilecek. Biz size bir telefon kadar yakınız. İstediğiniz zaman beni ya da daire başkanlarımızı arayabilirsiniz. Sizin bizleri sık aramanızdan rahatsız olmayız. Sorunlarınıza çözüm olmak için çalışacağız" dedi.
Görevlerini devraldıktan sonraki bir yıl içerisinde, bütün daire başkanlıklarının hizmet noktasında gereken tüm hazırlıkları tamamlandığını söyleyen Taş, kırsala hizmet için Mayıs ayı içerisinde sahaya ineceklerini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın hizmet ettiği yıllar boyunca hiç bir sözünün askıda kalmadığını savunan Taş, vadedilen tüm hizmetlerin tek tek yerine getirileceğini ifade etti.
Toplantıda ayrıca, muhtarlara istek ve sıkıntılarını dile getirmeleri amacı ile Koordinasyon Daire Başkanlığı Silifke Şube Müdürlüğü tarafından formlar dağıtıldı. Toplantıdan memnun kaldıklarını dile getiren Silifkeli muhtarlar, Başkan Kocamaz başta olmak üzere, sorunlarını dinlemeye gelen Genel Sekreter Yardımcısı Taş ve ilgili daire başkanlarına teşekkür ettiler.