Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve yönetim kurulu üyeleri Didim 75 Gençlik Oluşumuna iade-i ziyarette bulundu.
Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Başkan yardımcısı A. Kadir Mirza ve Yönetim Kurulu üyesi Emin Gümüş, Didim 75 Gençlik Oluşumuna iade-i ziyarette bulundu. Kubaliç ve yönetim kurulu üyelerini Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ile oluşum üyeleri karşıladı.
Didim 75 Gençlik Oluşumu yeni yerini beğenen Başkan Ali İhsan Kubaliç, iade-i ziyaret kapsamında ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek “Didim 75 Gençlik Oluşumunun çalışmalarını takip ediyoruz. Dernek oluşumu noktasında girişimlerde bulunmuşlar; bu çalışmanın tamamlanmasının ardından 75 Gençlik Didim ve Didimliler için güzel çalışmalar yapacağına inancım tam, çalışmalarınız başarılar diliyorum” dedi.
Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ziyaretten dolayı Kubaliç ve yönetim kuruluna teşekkür ederken “Dernek kurma sürecimiz tamamlanmak üzere; çalışmalarımızı yeni yerimizde sürdürüyoruz. Didim ve Didimliler için bir şeyler yapma gayretimiz devam edecek. Oluşumumuza ziyaretiniz bizleri memnun etti” dedi.