İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü play off mücadelesi veren Nazilli Belediyespor'a konuk olmaya hazırlanan Altay'ın Başkan vekili Sadettin Ünlü, zor günleri atlatmak için el ele vermek zorunda olduklarını söyledi.
Camiaya, "Şimdi destek olun, hesabı sonra sorun" çağrısı yapan Sadettin Ünlü, zorlukların futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftarın kenetlenerek üstesinden gelebileceğini vurguladı. Kalan 9 haftada sadece morale ihtiyaç duyduklarını kaydeden Sadettin Ünlü, "Geçen sezon zirveye oynayan Alanyaspor'u yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmıştık. Tarih tekerrürden ibarettir. Nazilli'de yeni bir başlangıç yapacağız" dedi.
Altay'da zorlu maç öncesi iç yan bağlarında zorlanma olan Ahmet Kulabaş ile bileğinde sorun bulunan Furkan Deniz ve Hüsamettin Yener'in durumlarının belirsiz olduğu öğrenildi. Ligde 16 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Altay'ın yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak'ın yaşadıkları stres nedeniyle sağ gözü şişti. Nazilli Belediyespor'un attığı 35 golün 24'ünü evinde kaydettiğini dile getiren Koşukavak, şunları söyledi:
"Rakibimiz 40 puan toplayarak iyi bir ekip olduğunu göstermiş. Son 2 haftada 1 puan aldılar. İlk 5 hedefleri için kazanmak isteyecekler. Biz yangının ortasındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız."