Kayseri Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği UITP’nin Politika Kurulu’na seçildi.
92 ülkeden 1300 kurumsal üyesi bulunan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği UITP’nin 26 Mart 2015’te İstanbul’da gerçekleştirdiği 6. Türkiye Konferansı sürecinde yapılan seçimde Feyzullah Gündoğdu, Politika Kurulu’na seçilerek önemli bir organda Kayseri’yi temsil etme hakkı kazandı.
İzmir, Ankara ve Eskişehir Büyükşehir Belediyelerinin ulaşım şirketlerinin genel müdürlerinin de aday olduğu seçimden başarıyla çıkan Feyzullah Gündoğdu iki yıl süre ile UITP’nin en üst organı olan Politika Kurulu’nda, İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ile birlikte Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
KAYSERAY’I ANLATTI
Öte yandan Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Gündoğdu, Toplu Taşımacılıkta Planlama, Tasarım ve İnşaat temasıyla gerçekleşen 6. UITP Türkiye Konferansında ’En İyi Proje İçin En İyi Proje Yönetimi’ oturumunda Kayseri Hafif Raylı Sistemi 2. ve 3. aşama yapım süreci ile ilgili bir sunum yaptı.
Sunumda Kayseray’ın aldığı ödüllere de değinen Genel Müdür Gündoğdu, UITP tarafından 2010 yılında ’En İyi Kentsel Entegrasyon Ödülü’ ve KayBİS projesi ile de ’En İyi Sürdürülebilir Gelişme Ödülü’nü aldığını hatırlattı.