Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Gazi Huzurevi’nde kalan yaşlıların saç ve cilt bakımları ücretsiz olarak yapıldı.
Elazığ’da 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Gazi Huzurevi’nde kalan yaşlılara ücretsiz saç ve cilt bakımı yapıldı. Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası tarafından gerçekleştirilen programda huzurevinin bayan sakinlerinin saç bakımları ve cilt bakımları uzmanlar tarafından gerçekleştirildi. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, yaşlıların yılın sadece belirli dönemlerinde değil her zaman hatırlanması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini vurguladı. Türkoğlu, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bizler yaşlılarımızı önemsiyoruz. Bu kapsamda bugün huzurevinin bayan sakinlerine saç bakımı yapıyoruz. Toplum olarak da yaşlılarımızı önemsemeli ve onlara gereken değeri vermeliyiz" şeklinde konuştu.
Gazi Huzurevi Müdür Yardımcısı Mahmut Şahin de Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinlerinin çok sayıda ziyaretçisi olduğunu ifade ederek, yaşlılara gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi.
Huzurevi sakinleri de bakımlarını yaptıran oda başkanı ve yönetimine teşekkür etti.