Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat Hınıs’ta seçim kampanyasına devam ediyor. Fırat ilçede birçok köyü gezerek köylü vatandaşların sorunlarını dinledi. Fırat, “Türkiye’de 400 Erzurum’da 6 vekil çıkartacağız” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat Hınıs ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak Ak Parti Hınıs İlçe Teşkilatını ziyaret eden Fırat teşkilat mensuplarıyla bir süre sohbet etti. Fırat daha sonra Ova Çevirme Köyünü ziyaret etti. Burada vatandaşlar parke taşı talebinde bulundu. Vatandaşlar Fırat’tan köy camisinin eksiklikleri için yardım istedi. Burada konuşan Fırat şunları kaydetti: “Kürdüm ama elhamdülillah Müslümanım. Biz diğer partiler ile düşman değiliz rakibiz. Oylarınız verin ki mecliste güçlü olalım. Oylarınızı baskı altında atmayın. Biz bu baskı için önlemlerimizi aldık. Polis ve jandarmamız görevlerini yerine getirecek. Türkiye’de 400 Erzurum’da 6 vekil çıkaracağız. Yapılan Baskılara göz yummayacağız.”
Fırat daha sonra Gül Çayı Köyü ve Ova Kuzu köylerini ziyaret etti. Fırat Ova Kuzu Köyünde yapılacak olan termik santral dolayısıyla bin kişiye de istihdam imkanı sağlanacağını ifade etti. Burada bir kişinin annesi için dul maaşı istemesi üzerine Fırat, telefonla yetkililerle görüşerek maaş talebinde bulundu ve aileye müjdeyi verdi. Fırat daha sonra Erence Köyünde şehit mezarlığını ziyaret etti. Fırat’ın bir sonraki durağı Bellitaş köyü oldu. Vatandaşlar burada dere ıslahı çalışmasının yapılmasını istedi.
Buradan da ayrılarak Kız Musa Köyüne giden Fırat, yeni anayasayı anlatıp oy istedi. Fırat, “Memleketimden oy alayım ki mecliste güçlü olalım.” ifadelerini kullandı. Çamurlu Köyüne geçen Fırat buradan da yollarla ilgili aldığı şikayetlerin takipçisi olacağını bildirdi. Fırat daha sonra Toprak Kale köyüne geçerek burada çay içti ve şikayetleri dinledi. Oradan da Söğütlü Köyüne geçen milletvekili adayı Fırat hasta ziyaretinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Köy öğretmeniyle de sohbet eden Fırat köy okulunun eksiklikleri içinde girişimde bulunacağını söyledi.