AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde film çekimi için bulunan manken ve oyuncu Tuğba Özay, iddiaya göre trafiğe takılmaması için özel bir tıp merkezine ait ambulansla çekim alanından ayrıldı. İddiayı yalanlayan Özay, tehlikeli bir sahne çekildiğini, kontrol için ambulansa bindiğini ve 200 metre ötedeki çekim ekibinin yanına gelince araçtan indiğini söyledi.
Dün akşam üzeri, Kuşadası'nda yapılan Avanak Dedektör filminin çekimleri sonrası Özay'ı almak amacıyla Setur Marina'ya ambulans yanaştı. Marina'da bekleyen hayranları Özay'a bir şey olduğunu sanıp telaşlandı. Meraklanan hayranlarının sorusu üzerine, özel bir tıp merkezine ait ambulanstaki görevli Tuğba Özay'ı götürmek için geldiklerini söyledi. Teknenin yanaşmasından sonra arkadaşlarıyla şakalaşarak inen Özay, sohbet edip, gülerek ambulansa bindikten sonra hayranlarının şaşkın bakışları arasında ayrıldı. Özay'ın bir hayranı ise bu anları cep telefonuyla kaydetti.
Ambulansla otele gittiği öne sürülen Tuğba Özay, konuyla ilgili muhabirine yaptığı açıklamada, "Filmin final çekimleri için 15 metre yükseklikten denize atlamam gerekiyordu. Dublör kullanmadım, kendim denize atladım. Doğal olarak bu çekimler için yapımcı firma karada ambulans ve sağlık görevlisi bulundurdu. Atlayış sırasında bana bir şey olabilirdi. Karaya çıktığımda ambulansa sağlık kontrolü için bindim. Bu sırada ambulansla yaklaşık 200 metre ötedeki çekim ekibinin yanına gittik. Lütfen anlık bir görüntü için kimse beni yargılamasın. Orada çekim yapan vatandaş ile ambulans görevlisinin diyaloğu yanlış. Kendini ifade edemeyen iki insan yüzünden ben eleştiriliyorum" dedi.

FOTOĞRAFlı