PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor, Cumartesi günü saat 20.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynayacağı Denizlispor maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Eyüp Arın, oyuncularının antrenman performanslarından memnun olduğunu ve sahalarında oynayacaklarını Denizlispor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Osman Yereşen Tesislerinde, Arın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda turuncu beyazlı oyuncular ilk bölümde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra şut ve pas organizasyonlarıyla süren antrenman taktik ağırlıklı oynanan çift kale maçla tamamlandı. Emre Uğur Uruç'un milli takım kampından dönmesiyle Adanaspor son antrenmanını tam kadro gerçekleştirdi.
TEVFİK ALTINDAĞ, "GENÇ VE KALİTELİ BİR TAKIMIZ"
Adanaspor’un orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ, genç ve kaliteli bir takım olduklarını belirterek Denizlispor karşısında bu avantajlarını kullanıp galibiyet almak istediklerini söyledi. Tevfik Altındağ, "Denizlispor karşılaşmasına takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Her maça kazanmak için çıkacağız. Ancak sahada mücadele edilmeden hiç bir maç kazanılmaz. Genç ve kaliteli bir takımız. Bu bizim için avantaj. Denizlispor karşısında iyi mücadele ederek sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.
KARŞILAŞMAYI VOLKAN BAYARSLAN YÖNETECEK
Cumartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak Adanaspor-Denizlispor karşılaşmasının hakem triosu netleşti. Maçın orta hakemi İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan olurken yardımcılıklarını ise Samsun bölgesinden Samet Çiçek, İstanbul bölgesinden Seyfettin Ünal ve yine İstanbul bölgesi hakemlerinden Sertaç Şaroğlu yapacak. Saat 20:00’da başlayacak karşılaşma TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak. Göztepe karşılaşmasında Güney Kale Arkası ve Maraton Tribününde bulunan taraftarlar çirkin ve kötü tezahürattan dolayı alınan ceza nedeniyle bu maça giriş yapamayacaklar.

FOTOĞRAF