Konya’da bankacı olarak çalışan Mustafa Can, nişanlısına yeni yılın ilk saniyelerinde sürpriz evlenme teklifi yaptı.
Bir bankada çalışan 27 yaşındaki Mustafa Can, nişanlısı 25 yaşındaki Sosyolog Duygu Bulut’a sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Arkadaşlarının da yardımı ile nişanlısının yaşadığı apartmanın bahçesine büyük bir döviz üzerinde ‘Benimle evlenir misin’ yazan Can, şarkıcı Hakan Altun’un romantik parçası eşliğinde teklifini sundu. Genç aşık maytaplar ve hava fişekler eşliğinde yaptığı romantik evlilik teklifiyle yeni yıla girerken sevdiği kızı hem şaşırttı hem de mutlu etti. Sürpriz evlilik teklifini görünce aşağıya inen Duygu Bulut ise nişanlısına sarılarak teşekkür etti. Arkadaşları da bu romantik ana tanıklık ederek, alkışlarla sevinçlerine ortak oldu.
Evlilik teklifine çok şaşırdığını söyleyen Duygu Bulut, “Herhalde teklif etmeyecek artık diye düşünüyordum. Bu faslı geçtik diye düşünüyordum. Gerçekten beklemediğim bir anda şaşırtıcı oldu. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Bulut, “Ben cevabımı düğün gününde vereceğim” diyerek esprili bir şekilde nişanlısının sürpriz evlenme teklifine yanıt verdi.
Yeni yılın ilk dakikalarında yaptığı evlilik teklifiyle nişanlısına romantik bir an yaşatan Mustafa Can ise, “Biz zaten düğün tarihini almıştık. Çok manidar olmadı. Biraz geç kalmış bir evlilik teklifi oldu. Yerinde olduğunu düşünüyorum. İnşallah her sene yeni mutluluklar yeni heyecanlar getirir. Çılgın bir düğün olacak” diye konuştu.
Genç çift düğün tarihi olarak ise, 2 Mayıs’ı seçtiklerini söyledi.