Antalya Valisi Muammer Türker, ilçe ziyaretleri kapsamında Muratpaşa Kaymakamlığı ve Muratpaşa Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
İlk olarak Muratpaşa Kaymakamlığına ziyarette bulunan Vali Muammer Türker, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Makamda, Kaymakam Arısoy ve ilçe kurum müdürleri ile bir araya gelen Vali Türker’e brifing verildi. Kaymakam Arısoy ziyaretin sonunda Vali Türker’e Muratpaşa Kaymakamlığı Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan hat sanatı ile isminin yazıldığı bir tablo hediye etti.
Daha sonra Muratpaşa Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Türker, Belediye Başkanı Ümit Uysal, başkan yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Muratpaşa’nın Antalya’nın kalbi olduğuna işaret eden Vali Türker, ilçenin Antalya’nın, Türkiye’nin hatta dünyanın çeşitli yerlerinden gelen insanlara hizmet ettiğini belirterek, bütün kurumların, özellikle de halka en yakın olan belediyelerde kurumsallaşmamın gerekliliğine değindi.
Vali Türker’e Muratpaşa İlçesi ziyaretinde İl Emniyet Müdür Vekili Ramazan Ahmet Taşır, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Haldun Ziya Yücel, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar eşlik etti.