AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç, Milletvekili adayı Murtaza Tamyürek ile birlikte iki gün boyunca Muratpaşa ilçesinde ziyaretler gerçekleştirerek, ev toplantılara katıldı.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç, 7 Haziran seçiminin çok önemli olduğunu belirterek, “On yıllar boyunca bu halka pranga vuranlar, vesayetin kaldırılmasından, prangaların kırılmasından rahatsız oldular. Çünkü, halka artık pranga vuramayacaklar, çocuklarımızın geleceği için AK Parti’ye ihtiyaç var” dedi.
Muratpaşa ilçesinde işyerleri, taksici esnafı ve mahalle muhtarlarını ziyaret edip, ev toplantılarına katılan Enç, “Kurdukları vesayet sistemiyle 2002’ye kadar, özgürlüğümüzü, adaletimizi, üretimimizi, sanayimizi, ekonomimizi ve cebimizi kontrol altında tutanlar, vesayetin kaldırılmasından, prangaların birer birer kırılmasından rahatsız oldular. Dış güçlerin kumandasıyla hareket eden bu hain eller anladılar ki, artık bunu yapamıyorlar ve yapamayacaklar. Son bir hamle daha yapacaklar. Ellerindeki son şansı da muhalefet eliyle değerlendirmeye çalışıyorlar. AK Parti iktidarında sağlanan istikrarı bozmak, iktidarı milletin elinden almak için asla gerçekleşmeyecek, uçuk vaatlerde bulunuyorlar. Ama bu millet, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için 7 Haziran’da onlara gereken cevabı sandıkları patlatarak verecektir” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili adaylarının Kaş’tan Gazipaşa’ya, sahilinden yaylalarına kadar adım adım dolaşıp, halkla iç içe olduğunu belirten Enç, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın teveccühüyle karşılaşıyoruz. Her yere bir yatırım yapmış, hizmet için bir eser kazandırmışız. Bize teşekkür edip, yeni yatırımlar istiyorlar. Yaptıklarımız ortada olduğu için yapacağımız yeni yatırımları, projeleri anlatıyoruz” dedi.
Seçim çalışmalarına Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte, AK Parti Milletvekili adayı Murtaza Tamyürek, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, Meclis Üyeleri Bengül Hatipoğlu ile Ayşe Barçin ve partililer katıldı.