Burdur AK Parti Milletvekili aday adayı Ekonomist Veli Şakır, Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Şakır, ziyarette ortak akıl vurgusunu yaptı.
AK Parti Burdur Milletvekili aday adayı Veli Şakır, Sanayi Sitesi(ni ziyaret etti. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Şakır, "Şehrin gelişmesi için sanayi ve ticari hayat canlanmalı. Esnafımızı yetenekli, ancak haklı olarak istediği işi yapamadığı, satış olanaklarını yakalayamadığı, iş potansiyelini arttıramadığı için dertli. Burdur’da topyekün bir canlanmaya ihtiyaç var. İş ve çalışma hayatında yaşanacak kalkınma beraberinde kazancın artmasını ve refah seviyesiyle birlikte yaşam kalitesinin de yükselmesini getirecek" dedi.
Ortak akıl yolunu kullanarak Burdur’un kalkınması ile adımların hızla atılması gerektiğini ve bu noktada projelerini önümüzdeki süreçte vatandaşa sunmak istediklerini söyleyen AK Parti Burdur Milletvekili aday adayı Veli Şakır, şunları kaydetti:
‘’Burdur gelişim ve kalkınma yolculuğunu vakit kaybetmeden güçlü bir atakla daha iyi bir noktaya taşımalıdır. Benim gönlümdeki Burdur, artan yeni iş olanaklarıyla, elindeki zenginliklere yepyeni bir vizyonla sahip çıkmış, insanları mutlu, zengin bir Burdur’dur.”