Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Finike’de ilk defa oy kullanacak gençlerle yapılan toplantıya katıldı.
Finike AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya Finike’de ilk defa oy kullanacak yaklaşık 300 genç katıldı. Toplantının başında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gençler için kaleme aldığı mektubu okundu.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu da toplantıda bir konuşma yaptı. Uslu gençlere, “Sizlere Lütfi Elvan Bakanımızın, Menderes Türel Başkanımızın selamlarını getirdim. Gençlik, yüreğin dolup taşmasıdır; gençlik aşktır; gençlik heyecandır. Ama aynı zamanda akıldır, irfandır, muhakemedir. Geleceğe bakmaktır, geçmişi sorgulamaktır.Biz gençler 21 yaşında bir çağı kapatıp bir çağ açan Fatih’in torunlarıyız. Bu millet gençlerine daima güvendi, güvenmeye devam etti. Siz bu çağda farklı bir süreç yaşıyorsunuz ve yaşatıyorsunuz” dedi.
Konuşmasında seçme yaşının 18’e indirilmesi konusuna da değinen Uslu, “Seçilme yaşını da 18’e indirelim dedik ancak muhalefetten destek bulamadık. Şimdi vereceğiniz destekle gençleri oyun kurucu olarak sisteme dahil edecek bir Anayasa yapacağız. Yeni anayasa ile Yeni Türkiye yolculuğumuzu hep beraber hızlandıracağız. Sizlerden ilk oyunuzu istiyoruz. İlk oy ilk aşk gibidir. İlk oyunuz da, son oyunuz da AK Parti’ye olsun. İlk aşkınız da, son aşkınız da AK Parti olsun“ dedi.