Erkek Giyim tekstil sektöründe hızla ilerleyen ve Türkiye genelinde 20 mağazaya ulaşan JFC Store, Meydan mağazasını Samsun’un kalbi Mecidiye’ye taşıdı.
Erkek Giyim tekstil sektöründe hızla ilerleyen ve Türkiye genelinde 20 mağazaya ulaşan JFC Store, Meydan mağazasını Samsun’un kalbi Mecidiye’ye taşıdı. JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yaptığı açıklamada "Bir erkeğin A’dan Z’ye her ihtiyacını farklı altarnetif renk ve model seçenekleri ile sunuyoruz. Buna kalite ve uygun fiyat eklenince talep yoğunluğu bizi daha büyük mağaza ve şehir merkezine itti. Samsun erkek giyiminde hakim olduğumuz illerden biri. Arz ve talebin yoğunluğunu karşılamak için mağaza metre karesini büyüterek ve Samsun’un talbi Mecidiye’ye taşıma kararı aldık. Türkiye geneli şube büyüklük ortalamamız bin metrekare. Mağazalarımızda metrekare başına 50-60 parça ürün bulunuyor. Dededen toruna 3 kuşağı giydiren JFC Store’un koleksiyonu geniş, kumaş ve renk seçenekleriyle alternatifi bol" dedi.
Mecidiye’yi taşınan mağazalarının Samsun halkının yoğun ilgisini çektiğini belirten Çakır, "Açılışa özel bir kampanyamız var ve hala devam ediyor. Profeyonellerin çalışma hayatı dahil, farklı zaman dilimlerinde de kullanabileceği güncel modayı yansıtan, casual, classic, spor ve business ürün ve aksesuarlarını uygun erişilebilir fiyatlarıyla tüketiciye sunuyoruz. soğukların geri gelmesi sebebi ile JFC Store’de açılışı dair yapmış olduğu kampanya sebebi ile satış patlaması yaşadı. JFC Store Erkek Giyim’in ürünlerini www.jfcstore.com dan görebilir ve mağazalara ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.