Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuşan Bafralılar, Belediye Başkanı Hamit Kılıç'tan ilçe adına beklentilerini dile getirdi.

İşte vatandaşların yanıtları:

SOSYAL ALAN 
Pervin KÖSE: Sosyal faaliyet alanlarının yapılmasını istiyorum. Çocuklarımızı alıp bir yerlere gidemiyoruz. Ailecek oturabileceğimiz alanlar yok.  Çocuklarımızı götürebileceğimiz tiyatro gibi etkinliklerin yapılmasını istiyorum. Samsun’da var ama ilçemizde böyle faaliyetler yok.

OTOPARK İSTİYORUZ
Mustafa ÖNDER: Öncelikle başkanımızdan araçlara park yeri istiyoruz. Sonra Bafra'ya fabrika ve yeni iş alanları. Gençlerimiz işsizlik yüzünden dışarılarda geziyor. Bu durumun ortadan kalkması gerekiyor.

YOLLAR GENİŞLETİLSİN
Ali KURUL: Şuan için yollarımızın dar olduğu için birçok sıkıntıya yol açabiliyor ve genişletilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonrasın da ise Bafra için şuan her şeyin yolunda ve güzel gidiyor ve memnunuz. 

VATANDAŞA ÖZEL ALAN 
Cemal ÖZKAN: En büyük problemlerinden biri trafik sorunu bunun için bir çözüm bulunması gerekiyor. Birde vatandaşın rahatlıkla nefes alabilmesi için yeşil alan, oyun alanları ve spor yapabileceğimiz özel yerlerin açılmasını istiyorum.

İŞ SAHASI 
Zeki TÜRK: Bafra'da bakıldığı zaman iş sahası mevcut değil. Gençler işsizlikten dolayı vakit geçirmek için kafelerde geziyor. Öncelikli olarak mevcut iş sahalarının yeterli olmadığını ve muhakkak  geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. 

ÇOCUĞUM İŞSİZ
Nurten TOP: Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'tan öncelikli beklediğim tek şey iş.Üniversite bitirmiş çocuğum var kendisi Bafra'dan da ayrılmak istemiyor ama iş bulamıyor. O yüzden gençlerimizin boşta kalmaması için iş sahası oluşturması gerekiyor. Şuan Bafra emeklilerin yeri oldu diyebilirim. 

YOL VE TEMİZLİK
Kenan ŞEN:  Bafra için birçok sorunun olduğunu söyleyebilirim. Öncelikli olarak trafik, yol ve temizlik problemi var. Bu sorunların ortadan kaldırılmasıyla birlikte güzel bir Bafra olarak ilerleyeceğimizi düşünüyorum. 

YOLLAR DAR
Recep VAROL: Bafra’da yollarımız dar ve bunun yüzünden araçlarımız için park zorluğu çekiyoruz. Bu durum bizlerin işlerini olumsuz yönden etkiliyor. Öncelikli olarak bu sorunlara bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum.  

GERİ PLANDA KALDI
Adnan YILDIZ: Bafra emeklilerin yeri. İlçemiz gençlerin çalışması için farklı iş sahalarının olduğu bir ilçe değil. Havaalanı Bafra'ya yapılacaktı ama Çarşambaya yapıldı. Şimdilerde eczacılık fakültesi konuşuluyor. İnşallah bu ilçeye yapılır. Biz geri planda kaldık. 

Merve İLHAN, Uğur ATICI