Samsun Haber - OMV Samsun Elektrik çalışanları, Kozluk Gelişim Birliği’nin (KoGeB) yeni binasının çocuklar tarafından tasarlanan tabelasını yeniledi ve binanın içini çocukların seçtiği renklerde boyamak için özel bir etkinlik düzenledi.

Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu elektrik enerjisinin yüzde 3’ünü üreten OMV Samsun Elektrik çalışanları, sosyal sorumluluk bilinciyle, Kozluk Gelişim Birliği’nin (KoGeB) yeni binasının, çocuklar tarafından tasarlanan tabelasını yeniledi ve duvarlarını boyadı.

RENKLERİ ÇOCUKLAR SEÇTİ
Bulunduğu bölgedeki yerel toplumun ihtiyaçlarını belirlemek ve buna uygun çözümler üretmek amacıyla kurulmasına öncülük ettiği KoGeB’in yeni binası, OMV Samsun Elektrik, çalışanlarının emekleri ve bizzat çocukların seçtiği yepyeni renklere kavuştu. 

Yeni merkez binasına taşınan KoGeB’e küçük de olsa bir katkı sağlamak ve çehresini güzelleştirmek için kendileri emek vermek isteyen OMV Samsun Elektrik çalışanları, yaklaşık 20 öğrencinin de katıldığı çalışmada, sıra dışı bir etkinliğe imza atılmış oldu. 

Tespit edilen alanlarda yapılan boyama çalışması ile OMV Samsun Elektrik çalışanlarının verilen desteği içselleştirdiğini söyleyen OMV Genel Müdürü Korkut Öztürkmen, “OMV olarak, iş yaptığımız her coğrafyada sürekli ve sürdürülebilir büyümenin, yerel toplumla birlikte yapılan çalışmalar ile gerçekleşebileceğine inanıyoruz. OMVSamsunElektrik olarak Terme, Kozluk’ta, toplumsal kalkınmaya destek sağlamak için KoGeB ile birlikte çalışıyoruz. Hızla büyümekte olan Türkiye’nin gelişimine, hem yerel hem de ulusal ölçekte yaptığımız yatırımlar ve girişimlerle destek olmaya; Türkiye’nin enerjisini en uygun maliyetle, en temiz ve kesintisiz olarak üretmeye devam edeceğiz” dedi.