Demokrat Parti (DP) Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, bir mesaj yayımlayarak tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Özbakkal mesajında, ''Aziz ve kadim milletimiz, Türk Dünyası ve tüm İslam Âlemi, bir yanda Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşarken, diğer tarafta, başta Çin esareti altında inleyen Doğu Türkistan, esir Uygur Türklerinin maruz kaldığı şiddet, eziyet, zulüm ve işkence olmak üzere, tüm İslâm Âlemi, Türk ve Müslüman dünyasında acı, zulüm ve ıstırap dolu günler yaşanmaktadır. Bu mübarek, bayramda başta aziz, kadim ve güzel vatanımız Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere; Türk Milleti ve İslam ümmetinin kutsal bayrağının dalgalandığı, ezan okunan her yerde; karşılıklı sevgi, saygı, barış, güvenlik, adalet, hukuk ve hoşgörünün, huzurun temini için dualar, niyazlar edip, madden ve manen çabalar sarf etmeliyiz'' dedi.

DP İl Başkanı İsmet Özbakkal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Bu duygularla; Türk, İnsanlık ve İslâm âleminin Mübarek Bayramını tebrik ediyor; Ramazan Bayramlarını samimi dua ve dileklerimizle kutluyor; aziz milletimiz, İslam Âlemi ve tüm insanlığa iyilik, herkese şamil adalet, etkin hukuk ve hayırlara vesile olmasını, aileleri ile birlikte zenginlik, özgürlük, güvenlik ve mutluluk içinde müreffeh yaşamalarını Cenab-ı Hak’tan temenni ve niyaz ediyoruz.''

Bu arada, DP Kayseri İl Başkanlığı'nda Ramazan Bayramı'nın 2. günü partililerle ve vatandaşlarla 'Bayramlaşma' programı düzenlendi.