Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Önceki gün Viranşehir Kızılay Şubesi tarafından malzeme desteği ile donatılan Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı’nın açılışını yapan Kaymakam Ömer Çimşit, Özel Eğitim Sınıfında, eğitim gören öğrencilerle yakından ilgilenmişti. Özel Eğitim Sınıfı öğrenciler ile sohbet eden ve onların oyunlarına eşlik eden Kaymakam Ömer Çimşit’ten öğrenciler bir istekte bulundu.

Polis aracına binerek gezmek istediklerini ifade eden Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerini kırmayan Kaymakam Ömer Çimşit, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gereğinin yapılması talimatı verdi. Okul idaresi ile görüşen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne mensup polis memurları, Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu’nda, öğrencilerin ders dışı olduğu öğlen saatinde, öğrencileri polis aracına bindirip okul bahçesinde gezdirdi. Polis aracına binip telsizden anons yapan Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri polis memurları ile birlikte gönüllerince eğlendi. Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerinin polis memurları ile çok güzel vakit geçirerek çok eğlendikleri ifade eden Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Balkan: " İlçe Kaymakam Ömer Çimşit’in açılışını yaptığı Özel Eğitim Sınıfı’nın öğrencileri, polis aracına binmeyi çok istediklerini söylediler.

Kaymakam öğrencileri kırmayarak isteklerini yerine getirdi. Bu amaçla 5 emniyet mensubu polisimiz okulumuza geldiler. Öğrencilerin derslerinin olmadığı öğleden sonrası öğrencileri polis aracına bindirip bahçede gezdirdiler. Çocuklarların sevinci görülmeye değerdi. Bu imkanı öğrencilerimize sunan Kaymakam Ömer Çimşit’e ve çocuklarla yakından ilgilenen polis memurlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğin sonunda görevli polis memurları özel eğitim sınıfı öğrencilerine meyve suyu ve kek ikramında bulundu.