Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S ekranlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Kanal S’nin yakalamış olduğu standartı benim şehrimdeki gelişmişliğin paralelliğinde bir gelişmişlik olarak görüyorum. Ve bununla da gurur duyuyorum" dedi.

"GURUR VERİCİ"

Samsun'un tek uydu kanalı Kanal S TV'ye 'hayırlı olsun' temennisinde bulunan Yılmaz,  "Bir şehir gelişip ve büyüyorsa o şehrin hayatına renk katan ve dinamiklerini oluşturan her şeyin paralel büyümesi gerekiyor. Sadece sağlıkla ilgili katettiği gelişmeler ve iyileşmelerle büyükşehir olmuyor. Medya da aslında bu kalkınmışlık ve gelişmişliğin güzel örneklerden biri. Kanal S’nin burada yakalamış olduğu standartı benim şehrimdeki gelişmişliğin paralelliğinde bir gelişmişlik olarak görüyorum. Ve bununla da gurur duyuyorum.  Bugün Giresun’daydım, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte. "Akşam Samsun'da olmam lazım bir programa yetişmem gerekiyor" dedim. "Hangi Kanal?" diye sorduğunda Kanal S’yi bildiğini ve izlediğini dile getirdi.  Bunu Giresun’da söylüyorlar. Bunlar gurur verici şeyler. Bu işin arka planındaki arkadaşları tebrik ettiğim gibi siz çalışanları da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda, Said Çetintaş'ın sunduğu Yakın Açı programına konuk olan Yılmaz, Kanal S Genel yayın yönetmeni Barış İpek ve Samsun Medya Grubu çalışanlarıyla da bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN