Samsun'un Ladik ve Alaçam ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve  Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Büyük Türkiye yolunda engelleri aşmak için hepimiz var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

EV ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Yılmaz, partilerinin 2023 hedefleri doğrultusunda programlarına devam ediyor. Ladik ve Alaçam ilçelerinde teşkilatla ve vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. 

VATANDAŞI DA DİNLEDİ

Yılmaz Ladik programıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ladik ilçemizde dolu bir program gerçekleştirdik. Merkezde esnaf ve vatandaş buluşmalarımızın ardından Soğanlı, Deliahmetoğlu ve Kirazpınar mahallelerimizde ev ziyaretleri gerçekleştirdik, dostlarla bir araya geldik. Engelli vatandaşlarımızı da unutmadık" ifadelerini kullandı.

TEŞKİLATLA BULUŞTU

Alaçam ilçesini de ziyaret ettiğini sözlerine ekleyen Yılmaz şunları söyledi:

"AK Parti İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek İlçe Başkanımız Hasan Özdemir ve teşkilat üyelerimizle bir araya geldik. Büyük Türkiye yolunda engelleri aşmak için hepimiz var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.