Samsunspor’da Ali Badra Diabaté’nin Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah’a transferi, bonservis bedelinin ödeme planında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle gerçekleşmedi.

Samsunspor Haber: Yüksel Yıldırım masadan kalktı! Diabaté transferi bozuldu

“7 MİLYON AVRODA ANLAŞMIŞTIK”

Radyospor’a konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Al-Qadsiah ile prensipte 7 milyon avroluk bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Yıldırım, “Diabaté’nin transferi için Suudi Arabistan kulübü Al-Qadsiah ile prensipte anlaşmıştık. 7 milyon avro bonservis bedeli ödemeyi kabul ettiler” dedi.

ÖDEME PLANI KRİZ ÇIKARDI

Anlaşmanın ödeme planı nedeniyle bozulduğunu belirten Yıldırım, Suudi Arabistan ekibinin 7 milyon avroyu iki yıl içinde ödemek istediğini ifade etti.

Samsunspor’un yeni transferinden Kocaeli mesajı
Samsunspor’un yeni transferinden Kocaeli mesajı
İçeriği Görüntüle

Yıldırım, “500 bin avronun lafını yaptılar. Bizimle resmen oyun oynadılar. Ben de kızdım, masadan kalktım” ifadelerini kullandı.

“BİR SEZON DAHA OYNATIRIM”

Transfer döneminin 4 Eylül’de sona ereceğini hatırlatan Yıldırım, Diabaté’ye İngiltere ve İtalya’dan da ilgi olduğunu söyledi.

Başkan Yıldırım, “Bir sezon daha oynatırım, daha yüksek ücrete yine satarım” diyerek oyuncunun takımda kalabileceğinin mesajını verdi.

Samsunspor’un yeni transferinden Kocaeli mesajı

Samsunspor Kocaelispor maçına hazırlanıyor

DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Sema Nur Türedi