Pazartesi günü Samsun'da oynanacak rövanş mücadelesinde hedefe gideceklerini ifade eden Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Burada 1 yedik Samsun'da iki atacağız. Şanssız bir gündü. Üzülmüyor muyuz üzülüyoruz, gayet ortada bir maçtı. Bize penaltı vermiyorlar, heralde çok zengin görüyorlar. Penaltıya ihtiyaçları yok diyorlar" dedi.

TARAFTAR TAKIMI ATEŞLEMELİ
Yıldırım, taraftar ve takımın play-offlarda kenetlenmesi gerektiğini söyleyerek, "Tek yürek ve tek ses olmamız lazım. Sakarya seyircisini gördük, kenetleniyorlar. Son maçlara çıkıyoruz. Ya tamam ya devam diyeceğiz. Devam diyeceksek takımı ateşleyen, rakip takım ayağına top aldığında ıslıklayan bir taraftar olması gerekiyor. Bunu yaptıklarında söz futbolcularda olacak" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI TAKİP EDİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Samsunspor'u yakından takip ettiğini belirten Yıldırım, Cumhurbaşkanıyla görüştüm. Kendisi Samsunspor'u yakından takip ediyor. Şimdi burada başarılı olmalıyız ki yarın Ankara'da 'Yüksel Bey bunu da becerdin' desinler. Medya olarak size büyük iş düşüyor. Bana ve İsmail Başkan'a destek olun.  Değişime açık bir gurubuz. Bu değişimin sonu aydınlığa ve başarıya giden bir yol olacaktır.

Haber: Mustafa TOGUR