25 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında her yıl kutlanan “İtfaiye Haftası” olması nedeniyle Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İtfaiye Müdürlüğünde çalışan personele kahvaltı verdi.

Yangın, deprem, sel ve birçok felakette vatandaşların yardımına koşan, 7 gün 24 saat boyunca her türlü duruma hazırlıklı olan itfaiye ekibi ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici yaptığı açıklamada, “Her türlü felaket ve acil durumlarda hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan siz değerli itfaiye personelim başta olmak üzere, bu kutsal görevi gerçekleştiren tüm itfaiye personelinin ’İtfaiye Haftasını’ kutluyorum” dei.

Başkan Yemenici, meydana gelen çeşitli yangınlarda olay yerine kısa süre içerisinde intikal ederek, yangını kontrol altına alan ve başarıyla söndüren itfaiye ekiplerini tebrik etti.

Gerçekleşen kahvaltıda Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye, Başkan Yardımcısı Suat Madenci de eşlik etti. Kahvaltının ardından Başkan Yemenici itfaiye personeline görevlerinde kolaylıklar dileyerek toplu fotoğraf çektirdi.